Tilforordnede

Region Nordjylland

Karen M. Lund
Region Midt, Regionshospital Viborg

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ruth Skriver
Region Midtjylland, Regionspsykiatrien Distrikt Vest

Nina Bang Vognsen
Fag Og Arbejde, Thisted Afd.

Malene N. Laursen
Fag Og Arbejde, Skive Afd.

Mai-Britt Mejrsk
Fag Og Arbejde, Viborg Afd.

Elevrepræsentant
Nikolaj Sørensen