Det er et krav, at smiley-rapporter skal vises på virksomhedernes hjemmesider, hvor de skal placeres på et let synligt sted.

De fødevarervirksomheder, som markedsfører sig på egen hjemmeside, skal vise sine seneste fire kontrolrapporter hhv. kontrolresuméer. 

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

Generelt planlægges kantinens menuer ud fra sæsoner med fokus på fedtindhold, højne fiberindhold samt reducering af sukker både i tilberedning og indkøb.

Kantinen tilbyder dagligt menuer med stor variation. Hver morgen er mulighed for at købe surmælksprodukter, en portion havregryn med mælk og diverse brødprodukter, frisk frugt og grønt samt og diverse udvalg i drikkevarer.

Dagligt bliver alle tilbudt friske og tilberedte grønsager, salatbuffet, fuldkornsbrød og øvrige fiberrige produkter, fiske og frokostretter samt en daglig "mormor" ret.

Derudover tilbydes dagligt en buffet, hvor du kan smøre din ynglingssandwich med det brød, der frister, et bredt udvalg af salater, diverse spreadprodukter og forskellige pålægs- og ostetyper.

Det sunde valg til mellemmåltider kunne være frisk frugt, udskåret frugt og grønt samt ovnristede nødder, hjemmebagt knækbrødsbider, hjemmelavede smoothies m.m..

Kantinen tilbyder kager og slik i et begrænset udvalg. Derudover sælges hjemmelavede pølsehorn, indbagte kyllingespyd, og ostegratineret brødtyper.