+45 89 12 44 00
skive@sosu-stv.dk

På grund af øget smitte i Midtjylland lukker skolen ned i Skive og Viborg til nødundervisning hjemmefra fra mandag den 14.12 og resten af uge 51.

Regeringen indfører nu en række særlige Coronarestriktioner i de midtjyske kommuner, hvor der er konstateret en stor stigning i antallet af coronasmittede. Restriktionerne skal sikre, at smittetrykket SKAL ned nu.

I dag fredag gennemfører vi undervisning og prøver som allerede planlagt.

Restriktionerne gælder således for afdelingerne i Skive og Viborg kommuner fra idag fredag den 11.12 kl. 16, og varer indtil videre til skolen genåbner efter nytår, den 4. januar.

Det betyder, at alle elever i Skive og Viborgafdelingerne skal undervises hjemmefra, og at alle medarbejdere med tjeneste på de to afdelinger, som udgangspunkt skal arbejde hjemmefra.

Elever og medarbejdere i Thistedafdelingen fortsætter som hidtil.

Hvis der er elever i Skive og Viborg, der har brug for udstyr til online undervisning, har I mulighed for at hente det idag fredag den 11.12 i lokalerne i Skive og Viborg.

Husk at holde god afstand, bruge mundbind og i øvrigt forebygge smittespredning.

Vi holder jer som altid orienteret, når der kommer nyt. Følg med på Elevzite og på Holdets Rum i Moodle. Det er også her – og på Facebook – I vil kunne se det, hvis restriktionerne forlænges eller på andre måder ændrer sig.

Jeg vil benytte anledningen til at ønske alle elever en god JUL og et godt NYTÅR!

Pas på jer selv og hinanden.

Jeg ser frem til at vi ses igen mandag den 4. januar i 2021, hvor Corona forhåbentlig kommer til at fylde meget mindre end i dette år.

Med venlig hilsen
Jakob Høeg, direktør.