+45 89 12 44 00
skive@sosu-stv.dk

tekst tekst tekst

*Jeg accepterer at Social- og Sundhedsskolen Skive-Thisted-Viborg, må bruge og behandle mine indtastede oplysninger, så de kan rådgive og kontakte mig ift. mulig fremtidig uddannelse. Undgå at indtaste følsomme oplysninger eller CPR. nummer i kommentarfeltet. Vi har som skrevet kun brug for oplysninger, så vi kan svare og vejlede dig ift. uddannelse. Følsomme oplysninger er oplysninger om: Race og etnisk oprindelse Politisk overbevisning Religiøs eller filosofisk overbevisning Fagforeningsmæssige tilhørsforhold Genetiske data Biometriske data med henblik på entydig identifikation Helbredsoplysninger Seksuelle forhold eller seksuel orientering. Du kan læse mere om reglerne for behandling af personoplysninger og databeskyttelse på datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/ Har du spørgsmål eller indsigelser, kan du kontakte skolens databeskyttelsesrådgiver: Charlotte Grace Overgaard som kan kontaktes på følgende måder: VIA University College Att.: Databeskyttelsesrådgiver Charlotte Grace Overgaard Hedeager 2 8200 Aarhus N Telefon: 87551245 Mail: DPO@IT-Supportcentret.dk
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

KVALITET I ERHVERVSUDDANNELSER VIA ET TVÆRFAGLIGT FOKUS.

Om projektet

Med formålet om at få flere unge til at gennemføre en erhvervsuddannelse, både ved at øge optaget og ved at begrænse frafald, vil projektet styrke kvaliteten af undervisning gennem simulationstræning. Simulationstræning skal understøtte elevernes læringsudbytte og bidrage til at skabe en endnu tydeligere kobling mellem teori og praksis.

Vi udvikler en erhvervspædagogisk simulationsmodel og underviserne kompetenceløftes til at kunne arbejde med simulationstræning som instruktører eller med et indgående kendskab til metoderne. Under kompetenceløftet som instruktør skal underviserne arbejde praksisnært med simulationsscenarier, der skal afprøves på skolernes elever.

I projektet inddrages arbejdsgiverne ligeledes i ideudvikling af simulationsscenarierne.

UCN Act2learn er udbyder af kompetenceløftet og SOSU Nord er lead partner i projektet.

Aktiviteter og mål

Projektperiode:  juni 2018 - juni 2021

Kompetenceløft af 140 undervisere

Udvikling af 33 simulationsscenarier

2490 elever afprøver scenarierne

Udvikling af 3 simulationslokaler

Støtte fra EU’s Socialfond: 3.742.462 kr.

logo k sim

404: Siden blev ikke fundet

Desværre fandt du ikke det du søgte, men forhåbentlig vi kan hjælpe dig på rette vej.

Find vores uddannelsestilbud: Uddannelse

Find vores aktuelle efteruddannelseskursus: Aktuelle kurser

Find vores medarbejdere: Medarbejdere

Søg vejledning: Vejledning

Eller benyt vores søgefunktion: 

tekst