På SOSU-STV er det tid til valg til bestyrelsen og det lokale uddannelsesudvalg - og på vores skole vil vi gerne have eleverne med i alle processer, så…

• Er du interesseret i hvordan SOSU-STV og uddannelserne på skolen klarer sig?
• Vil du gerne have indflydelse på, hvordan skolen ledes og styres?
• Vil du have nogle rigtig gode erfaringer på dit CV?

Der er to pladser i bestyrelsen, to pladser i det lokale uddannelsesudvalg for SOSU-hovedforløb og én plads i det lokale uddannelsesudvalg for pædagogiske assistenter.

VIL DU VÆRE MED TIL AT PRÆGE RETNINGEN PÅ SOSU-STV?

I bestyrelsen kan du sammen med politikere, FOA, medarbejderrepræsentanter, faglige ressourcepersoner og ledelsen være med til at drøfte og træffe beslutninger om skolens økonomi og drift og den overordnede udvikling – alt sammen noget, der har betydning for elever og ansatte.

HVAD BRUGER JEG AF TID?

Du får indsigt i bestyrelsesarbejde på højt niveau, du deltager i fire-seks årlige bestyrelsesmøder og seminarer, og det vil helt sikkert give dig gode erfaringer og kompetencer til uddannelses- og arbejdsliv.

I LUU får du sammen med kommunale og regionale arbejdsgivere, FOA, skolens ledelse og medarbejderrepræsentanter indflydelse på uddannelsernes og praktikforløbenes tilrettelæggelse og indhold. Det vil også give stor indsigt i og mulighed for indflydelse på skolens liv og udvikling.

BLIVER DET SVÆRT?

Nej, Du skal ikke være bange for, at det bliver for svært eller kompliceret at sidde i LUU eller i bestyrelsen. Der vil være noget forberedelsesarbejde og noget læsestof, men man kan altid gå til skolens repræsentanter i bestyrelsen og LUU’erne og få hjælp!

HVAD GØR JEG, HVIS JEG ER INTERESSERET?

Hvis du er interesseret i at stille op, skal du bare henvende dig til Michael Viholt i Thisted (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) der kan hjælpe dig med at sætte ord på dit kandidatur.

Har du spørgsmål til arbejdets art, kan du også henvende dig til Jakob From Høeg, direktør på SOSU-STV.

KRAV FOR AT KUNNE STILLE OP

Man skal dog være fyldt 18 år inden den 25/1 - 2020 for at kunne stille op.
Michael Viholt tilbyder dig hjælp med at få beskrevet dig selv, så dine kammerater og kolleger omkring dig véd, hvorfor de skal stemme på dig.

PROCESSEN

Den 9/1 2020 skal navnene på jer, der vil være kandidater være Michael Viholt i hænde. Men gerne et par dage inden.

Den 15. januar får alle indbydelse til afstemning via deres skolemail.

Den 22 januar kl. 12 er valghandlingen slut, og de valgte vil blive indkaldt til bestyrelsen eller til LUU! Dem, der ikke bliver valgt, bliver i stedet suppleanter.

Man sidder så længe man er under uddannelse og max i to år. Træder de valgte ud, bliver suppleanter indkaldt.

Vi håber, at der er mange interesserede, og at de melder sig på banen.

NB: Man kan principielt både stille op to steder, hvis man vil - både til den relevante LUU og til bestyrelsen.

Mange venlige hilsner
Jakob From Høeg, direktør.
Michael Viholt, Pæd.IT

Valgprocess