Tidlig opsporing af sygdomstegn

  • Info
  • Afholdelse og tilmelding
Fagnummer: 46874

Beskrivelse

Deltageren kan anvende sin grundlæggende anatomiske og fysiologiske viden til tidlig opsporing af sygdomstegn ved at identificere samt dokumentere en ændret sundhedstilstand hos borgeren. I det arbejde har deltageren kendskab til betydningen af borgerens funktionsevne og ernæringstilstand. Deltageren kan endvidere observere, begrunde observationer og handle hensigtsmæssigt i forhold til dem. Deltageren kan gennem videregivelse af informationer til f.eks. læge eller sygeplejerske indgå i det tværfaglige samarbejde og medvirke til en målrettet tidlig forebyggende og sundhedsfremmende indsats både ved akut sygdomsudbrud og ved forværring af kroniske sygdomme hos f.eks. den ældre medicinske patient.

Formål

Deltageren kan medvirke til en tidlig opsporing af sygdomstegn. Deltageren kan observere og handle hensigtsmæssigt i forhold til en ændret sundhedstilstand hos f.eks. den ældre medicinske patient.

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod social- og sundhedshjælpere og kan være relevant for faglærte og ufaglærte, der arbejder inden for social- og sundhedsområdet i primærsektoren, f.eks. hjemmeplejen, ældre- og plejeboliger og aflastningspladser.

Varighed

5 dage

Områder

Ældrepleje, sygepleje og sundhed i kommunalt regi

Vælg hold

Tilmeld

Kviknummer

amt1864

Dato

03-04-2018 - 09-04-2018

Varighed

5,0 dage

Priser

Afholdelsessted

Social- og Sundhedsskolen Skive-Thisted-Viborg
Lerpyttervej 56
7700 Thisted

Undervisningstype

Kontaktperson

Pia Merete Hansen
89124407

Dage for afholdelse

  • 03-04-2018 - 09-04-2018